Maailman kaunein sai tarpeekseen seksiskandaalista: Asumusero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilehdet ovat herkutelleet parin päivän ajan seksiskandaalilla, joka paisuu edelleen. Maailman kauneimmaksi naiseksi äänestetyn Cheryl Colen futarimies Ashley Cole on nimittäin jäänyt kiinni kännykkäseksistä jo kahden topless-mallin kanssa.

Nyt Cherylin kerrotaan saaneen tarpeekseen miehensä selityksistä ja pakanneen tavaransa. The Sun -lehden tietojen mukaan laulaja-televisiotähti muutti viime viikolla Surreyssä sijaitsevasta pariskunnan kodista kodista lontoolaiseen hotelliin asumaan. Tähden tiedottajan mukaan kaunotar asuu hotellissa ainoastaan käynnissä olevan Euroopan kiertueensa takia. Selitys kuitenkin ontuu, koska parin koti on hotellia lähempänä Lontoon Heatrow’n lentokenttää, josta Cheryl lentää keikoilleen.

Skandaali sai alkunsa viime viikolla kun selvisi, että Ashleyn alastonkuvia oli päätynyt topless-mallin kännykkään. Selitykset eivät enää auttaneet, kun pian toisenkin glamour-mallin puhelimesta löytyi samoja nakukuvia ja lisäksi vielä kolmesataa romanttista tekstiviestiä. Tämä ei ole ensimmäinen epäilty pettämistapaus, sillä tammikuussa 2008 eräs kampaaja väitti harrastaneensa Ashleyn kanssa seksiä.