Olympialaisten parasta antia? Kuumimmat naisurheilijat bikineissä

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna alkaneet Vancouverin talviolympilaiset voivat olla tuskainen paikka ihmisille, jotka eivät urheiluohjelmista juuri perusta. Nyt Sports Illustrated -lehti on kuitenkin tarjonnut myös heille tilaisuuden nauttia kisoista hieman toisella tavalla.

Lehti on nimittäin julkaissut olympialaisten kunniaksi tuoreen uimapukunumeronsa yhteydessä Olympic Stars 2010 -nimisen osion, jossa neljä Yhdysvaltojen olympiajoukkueen seksikkäintä naistähteä poseeraa pienissä bikineissä. Katso kuvat tästä.

Kuvauksiin ovat päässeet alppinisti Lindsey Vonn, lumilautailija Clair Bidez, freestyle-hiihtäjä Lacy Schnoor ja lumilautailija Hannah Teter. Urheilijakaunottaret nähdään poseeraamassa lehden sivuilla bikineissä lajeihinsa liittyvien kilpailuvälineiden kanssa.

Lisäksi 23-vuotias Hannah Teter on uskaltautunut riisumaan yläosansa pois. Tempaus on aiheuttanut kaksinaismoralistisessa Yhdysvalloissa kovaa kritiikkiä, mutta kohusta suivaantunut sporttikaunotar on kertonut, ettei kadu kuvia hetkeäkää, sillä hänen mukaansa naisten ei tule hävetä vartaloitaan.