Rochelle Wiseman alusvaatteisillaan stringipeppu vilkkuen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan suurta suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret ovat nykyisin kovassa nosteessa brittiläisissä viihdelehdissä. Yhtyeen parikymppinen jäsen Rochelle Wiseman on iskenyt silmänsä miespuoliseen kollegaansa, JLS-yhtyeen Marvin Humesiin.

Pariskunnan on kerrottu käyneen jo treffeillä ja viettäneen romanttisia iltoja muiden muassa viime viikonloppuna. Nyt neitokainen on kuitenkin esillä muiden kuin suhdekiemuroidensa merkeissä. Hän on nimittäin poseerannut alusvaatteisillaan näyttävissä kuvissa. Katso kuvat tästä.

20-vuotias englantilainen Rochelle Wiseman tuli alunperin tunnetuksi S Club 8 -yhtyeen riveistä, mutta yhtyeen hajottua vuonna 2005 hän jatkoi musiikkiuraansa. Kolmen vuoden sooloilun jälkeen hänet kiinnitettiin vuonna 2008 The Saturdays -yhtyeeseen, joka muodostuu viidestä naisesta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights on myynyt platinaa.