Älä tee näitä raivostuttavia virheitä elokuvateatterissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvissa käyminen maksaa nykyisin huomattavan paljon, joten asiakkaat olettavat saavansa huippukalliille lipuilleen myös vastinetta. Usein käy kuitenkin niin, että monisatapäisestä yleisöstä jotkut vievät nautinnon kymmeniltä muilta käyttäytyessään väärin.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto Guyism.com on koonnut listan, jossa muistutetaan kymmenestä kardinaalivirheestä, joihin katsoja voi syyllistyä elokuvateatterissa. Ainakin suurimman osan näistä virheistä tulisi automaattisesti olla kaikkien tiedossa, mutta käytäntö on osoittanut ettei näin kuitenkaan ole.

Tässä siis vielä muistutuksena leffakatsojien raivostuttavimmat virheet, jotka välttämällä saa sekä itselleen että vierustovereilleen mukavamman elokuvaillan.

1. Ylireagoiminen kohtauksiin2. Flunssassa elokuviin tuleminen3. Kännykkään puhuminen4. Perhetapaaminen ja itkevät lapset5. Keskusteleminen vierustoverin kanssa6. Ylettömät vessakäynnit7. Kovaääninen mässyttäminen