Christina Hendricksin jättirinnat tyrmäävät laatulehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskimääräistä rintavampi amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui äskettäin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja sittemmin hänet on noteerattu aikaisempaa useammin myös viihdelehdissä. Nyt myös maineikas New York Magazine on pyytänyt hänet kansikuvaansa.

Taannoin lehden sivuilla poseerasi alastonkuvissa Lindsay Lohan, ja tuolloin lehden verkkoversion sivut kaatuivat yleisömassan alla useampaan otteeseen. Lehden tuoreimman numeron kannessa nähdään supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan muodokas tähti Christina Hendricks antavassa valkoisessa korsetissa. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia.