Hayden Panettiere uransa seksikkäimmissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Hayden Panettiere on tullut suomalaisillekin tunnetuksi Heroes-suosikkisarjasta, mutta viime aikoina hän on tehnyt hiljalleen uraa myös valkokankaalla. Taannoin Hayden nähtiin I Love You, Beth Cooper -elokuvassa, joka ei kuitenkaan niittänyt kovinkaan suurta menestystä.

Nyt Hayden Panettiere on uskaltautunut uransa ehkäpä rohkeimpiin poseerauksiin Lush Magazine -lehden sivuilla. Hänet nähdään nimittäin useammassakin kuvassa alusvaatteisillaan kylpyhuoneessa ja esimerkiksi meikkaamassa kylpyhuoneen pöydällä istuen. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina Hayden Panettiere on ollut kovasti otsikoissa uuden miesystävänsä, nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon, myötä. Varsin epäsuhdan pariskunnan seurustelua ei ole vieläkäan virallisesti vahvistettu, mutta heidät on bongattu jo lukuisia kertoja yhdessä. Edellisen kerran pari saapui yhdessä julkkisjuhliin Ruotsissa.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias moninkertainen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschko ei ole mikään rivimestari, sillä hän pitää parhaillaankin hallussaan lukuisia raskaansarjan mestaruuksia. Wladimir Klitschko on nähty myös valkokankaalla, sillä hän otteli Ocean’s Eleven -elokuvassa Lennox Lewisin kanssa.