Kosinnan nolo loppu – tuhannet katsojat buuasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismies halusi järjestää tyttöystävälleen ikimuistoisen ja ainakin hänen mielestään romanttisen kosinnan, kun pariskunta oli seuraamassa ystävänpäivänä New York Rangersin ja Tampa Bayn jääkiekko-ottelua Madison Square Gardenissa.

Nick-niminen mies oli sopinut ottelujärjestäjien kanssa, että ottelun aikana valtavalla näytölle ilmestyisi yllättäen hänen kosintansa.

– Melissa olisitko minun sinipaitainen morsiameni? Rakkaudella, Nick, valotaululla lopulta luki.

Samaan aikaan televisiokamerat ohjattiin kohti katsomossa istunutta pariskuntaa, ja henkeään pidätellyt monituhatpäinen jääkiekkoyleisö odotti jännityksellä myöntävää vastausta kosintaan. Toisin kuitenkin kävi, sillä tyttöystävä näytti lähinnä tyrmistyneeltä.

Muutaman sekunnin toipumisen jälkeen nainen nousi ja poistui paikalta jättäen kosijansa istumaan yksin katsomoon. Tilanne oli varmasti ikimuistoinen tyttöystävälle, sillä hänen rukkasiaan ja poistumistaan säesti useiden tuhansien jääkiekkofanien äänekäs buuaus. Katso video tästä.

New York Rangers voitti ottelun 5-2.