Lukijat: Matti Nykänen ei eroa vieläkään Mervistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen ja hänen vaimonsa Mervi Tapola ovat olleet jälleen kovasti otsikoissa siitä saakka kun Nykänen pidätettiin viime jouluna vaimonsa törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä. Tuolloin Nykäselle määrättiin myös lähestymiskielto vaimoonsa.

Asian oikeudellinen käsittely on vielä kesken, mutta joka tapauksessa Mervi Tapola jätti viime viikolla uuden avioerohakemuksen, jota hän kuvaili jälleen kerran ”lopulliseksi päätöksekseen”. Erohakemus oli kuitenkin järjestyksessään jo viidestoista. Aiemmin pariskunta on siis vetänyt jo neljätoista avioerohakemusta takaisin, ja viihdelehti Staran kyselyn mukaan lukijat uskovat samaan lopputulokseen tälläkin kertaa.

Äänestyksessä mielipiteensä kertoi 1.500 lukijaa, joista peräti 83 prosenttia ei uskonut pariskunnan eroavan vieläkään lopullisesti. Vain 17 prosenttia oli sitä mieltä, että viidestoista kerta toden sanoo ja että Matti Nykänen ja Mervi Tapola eroavat nyt lopullisesti.