Pamela Andersonin rinnat pursuivat yli äyräidensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan tunnetuksi tullut Pamela Anderson lienee nykyisin maailman tunnetuin povipommi. Aktiiviuransa jo jättänyt neitokainen pysyttelee edelleen aktiivisesti otsikoissa ja hänet nähtiin taannoin jopa valkokankaalla seikkailemassa Boratin kanssa.

Nyt 42-vuotias povipommi on viettänyt leppoisaa iltaa ystäviensä kanssa Hollywoodissa sijaitsevassa Katsuya-ravintolassa. Sieltä poistuessaan harmaaseen ja erittäin kireään cocktail-asuun sonnustautunut Anderson joutui paparazzien salamavalojen kohteeksi. Erityistä huomiota kuvissa on kiinnitetty huippukireään asuun, jonka liian tiukka yläosa sai rintavarustuksen pursuamaan yli äyräidensä. Katso kuvat tästä.

Pääasiassa Pamela Anderson onkin ollut viime aikoina otsikoissa juuri julkkisjuhlissa tapahtuneiden erilaisten paljastelujen ja jopa täydellisen alastomuuden merkeissä. Hän yllätti nimittäin viime vuonna Playboy-moguli Hugh Hefnerin tuomalla hänelle syntymäpäiväkakun alastomana.