Pussycat-Nicolen paljastava karnevaaliasu vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulavan ja levyttävän Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger lienee nykyisin yksi maailman seuratuimpia popkaunottaria. Häneen kohdistuvaa mediahuomiota ei ole ainakaan vähentänyt taannoinen seurustelu Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamiltonin kanssa.

Julkkisparin eron jälkeen Nicole Scherzinger on viilettänyt kovaa vauhtia ympäri maailmaa. Sittemmin hänelle on mediassa ehditty jo kiinnittää myös uusi miesystävä, mutta tumma kaunotar ei ole suostunut väitteitä kommentoimaan. Parhaillaan Nicole on Brasiliassa, jossa hän osallistuu perinteisiin karnevaaleihin. Katso kuvat tästä.

Nicole Scherzinger ikuistettiin paparazzikuviin esittelemässä omaa karnevaaliasuaan. Upeavartaloinen ja huippukaunis poptähti säteili perinteisen tavan mukaisesti erittäin niukassa asussa, jonka hallitsevat värit olivat punainen ja keltainen. Ei liene ihme, että kuvien perusteella hän sai ympärillään juhlineilta miehiltä lähes jakamattoman huomion.