Rintavimmat televisiojuontajat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiomaailma pullistelee tunnetusti kaunottaria, joiden huomattavimmat avut löytyvät noin 30 senttiä leuan alapuolella. Muodokkaiden amerikkalaisblondien lisäksi samanlaisia kaunottaria löytyy luonnollisesti myös muualta maailmasta.

Nyt amerikkalainen BroBible-viihdesivusto on koonnut yhteen Yhdysvaltojen ulkopuolisen maailman seksikkäimpiä ja muodokkaimpia televisiotähtiä. Julkaisun tavoitteena oli listata kymmenen syytä miksi televisio on muualla maailmassa parempaa, mutta listasta muodostuikin lopulta kooste rintavimmista televisiojuontajista Yhdysvaltojen ulkopuolella. Katso lista kuvineen tästä.

Mukana ei jostain syystä ole yhtään suomalaista televisiokaunotarta, mutta valtaosa esimerkkineitokaisista on kuitenkin Euroopasta. Listalle ovat päässeet muiden muassa espanjalainen povipommi Sara Varone, upea ranskalainen uutisankkuri Melissa Theuriau, englantilainen harvinaisuus Sarah Hendy ja jättirintainen italialainen Ramona Cheorleu maannaisensa Simona Venturan kanssa.