Suomalainen Teräspallit-piilokamerashow alkaa – mukana Duudsonit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subilla alkaa uusi kotimainen piilokamerashow perjantaina 12. maaliskuuta. Teräspallit-nimistä ohjelmaa kuvaillaan röyhkeäksi. Siinä yhdeksän näyttelijän esittämät hahmot järjestävät julkisilla paikoilla absurdeja tilanteita – uhreinaan niin tavalliset kuin tunnetut ihmiset.

Brittiläiseen Balls of Steel -ohjelmaformaattiin perustuvan Teräspallit-ohjelman juontajana toimii Janne Kataja. Hänen johdollaan studioyleisö äänestää lopuksi, kuka hahmoista on osoittanut kovinta kanttia. Studio-osuuksissa mukana ovat myös Duudsonit Jarppi Leppänen ja Jukka Hilden, jotka testaavat millaisia riskejä sisältyy esimerkiksi toimistotyöhön.

Ohjelmassa erilaiset hahmot kiusaavat kanssaihmisiään mitä kekseliäimmin tavoin: hehkeä vamppi vokottelee varattuja miehiä. Vanhempi pariskunta lankeaa lemmiskelemään asuntonäytössä. Reino Nordinin juontamissa visailuissa kukaan ei voi voittaa, ja juorutoimittaja Sari Aalto jallittaa julmasti julkkiksia.