Tätä ruumiinosaansa Megan Fox häpeää ja piilottelee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tähdeksi noussut Megan Fox on äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi, mutta aivan virheetön hänkään ei kuitenkaan ole. Ainakaan hänen omasta mielestään.

Megan Fox häpeilee nimittäin omaa oikean käden peukaloaan siinä määrin, että esimerkiksi äskettäin Super Bowl -mainoksessa hän tarvitsi erityisen peukalostuntin kännykkää näppäilemään. Neitokaisen oma peukalo on nimittäin hieman keskimääräistä lyhyempi. Katso kuva tästä.

Hollywood-kaunotar pyrkii pitämään sormensa poissa paparazzikuvista ja virallisista promokuvista, mutta aika ajoin se kuitenkin tallentuu kuviin muiden muassa julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Näin on jälleen käynyt, ja kansa pääsee tirkistelemään millaista sormeaan Megan ei haluaisi yleisölle esitellä.