BB-Niko Saarinen: ”On käännyttävä heteroksi tai kuoltava nuorena”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja nykyisin lähinnä chat-juontajana toimiva Niko Saarinen, eli BB-Niko, on käväissyt poikaystävänsä kanssa katsomassa I Love You, Philip Morris -elokuvan, joka kertoo Jim Carreyn johdolla hieman vanhemmasta homoparista.

Kutsuvierasnäytöksen jälkeen Niko paljasti Staran blogissaan, ettei kumpikaan heistä juuri innostunut elokuvasta.

– Oli jotenkin iljettävää kun aikuiset miehet suutelivat keskenään ja tekivät hieman muutakin. Päätimmekin X:ni kanssa että meistä ei koskaan tule sellaisia. Joko emme vanhene koskaan tai sitten emme ole enää 30-vuotiaina homoja, Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

– Olen aina kammoksunut sitä että vanhana olisin homo. Pidän sitä jotenkin hieman irstaana. On siis vain käännyttävä heteroksi vanhempana tai sitten yksinkertaisesti kuolla onnellisena ja nuorena & tosi homona, Niko jatkoi blogikirjoitustaan.

Niko Saarisen blogia voi seurata osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.