Bullet For My Valentine julkaisee uutta ja jakaa ilmaiseksi verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesilainen metalcore–yhtye Bullet For My Valentine julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa 26. huhtikuuta. Albumin on tuottanut Don Gilmore ja miksannut Chris Lord Alge. Yhtyeen kotisivuilla on ladattavissa albumin raita Begging For Mercy ilmaiseksi rajatun ajan.

Vuonna 1998 perustettu Bullet For My Valentine tunnettiin alkuvuosinaan muiden muassa Metallica- ja Nirvana -covereita soittavana yhtyeenä. 80-luvun old school thrashistä vaikutteita ottanut joukkue on napannut tarttuvia vokaaleja, aggressiivisia riffejä sekä melodioita arvostamiltaan kokoonpanoilta kuten Metallica, Iron Maiden, Slayer ja Megadeth.

Bullet For My Valentine on julkaissut kaksi studioalbumia; debyyttialbuminsa The Poisonin vuonna 2005 ja toisen albuminsa Scream, Aim, Fire vuonna 2008. Yhtye on myynyt yhteensä kaksi miljoonaa levyä ja juhlinut useiden kansainvälisten musiikkiaviisien kansissa. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Scream, Aim and Fire, Hearts Burst Into Fire ja Tears Don’t Fall. Bändi on käynyt keikoilla Suomessa useaan otteeseen, ja saapuu myös ensi kesän Seinäjoen Provinssirockiin.