Doutzen Kroes edusti näytävässä iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien nuorempaa polvea edustava hollantilainen kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli. Alusvaatemallinakin toimiva kaunotar ikuistettiin nyt julkkisjuhlissa New Yorkissa.

L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes osallistui monien muiden julkkistähtien tapaan New Yorkin kevään 2010 muotiviikkojen yhteydessä järjestettyyn amfAR-järjestön gaalailtaan, jossa esiintyi muiden muassa Lady Gaga. Huippumalli oli pukeutunut tilaisuuteen näyttävästi helmenvalkoiseen iltapukuun, jonka antava kaula-aukko tavoitteli tähden napaa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.