Ellen DeGeneres teki sen mihin Conan ei pystynyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomaailman suosituimpiin keskusteluohjelmien vetäjiin lukeutuva Ellen DeGeneres on saanut pitkän jatkosopimuksen. Samaan aikaan kun toinen suosikkijuontaja Conan O’Brien kasvattaa jo eläkepartaansa, sai Ellen neuvoteltua itselleen uuden kolmen vuoden sopimuksen samaisen NBC-kanavan kanssa.

Parhaillaan Ellen DeGeneres ihastuttaa televisiokatsojia American Idol -kisan uutena tuomarina. Pesti on kuitenkin tilapäinen, sillä hänen oma suosikkiohjelmansa jatkuu vielä pitkään. Ohjelmaa esittävä yhtiö on allekirjoittanut The Ellen DeGeneres Show -ohjelmasta sopimuksen, jonka mukaan se jatkuu ainakin vuoteen 2014 saakka, Hollywood Reporter uutisoi.

Tieto uudesta sopimuksesta on nyt viimein päättänyt huhumyllyn, jonka mukaan Ellen olisi ollut sopimuskautensa päättyessä muuttamassa ABC-kanavalle, jonka keskusteluohjelmiin jää suuri aukko kun maailman tunnetuin keskusteluohjelma The Oprah Winfrey Show päättyy. Ellenin ohjelma on Oprahin jälkeen suosituin keskusteluohjelma.