Hollywoodin kuumimmat sinkut listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman pääkaupunki Hollywood elää nopeassa tempossa, ja samaalla myös ihmissuhteet alkavat ja päättyvät selvästi nopeammin kuin normaalissa ihmiselossa. Tästä syystä myös kaupungin sinkkuelämässä muutokset ovat nopeita. Nyt Yahoo! News on rankannut järjestykseen tämän hetken kuumimmat sinkut.

Hollywoodin kuumimmaksi sinkuksi rankattiin Calvin Kleinin uusi miesmalli Kellan Lutz. Seuraavana listalla oli hieman tutumpi naiskaunotar, Avatar-elokuvan tähti Zoe Saldana. Kolmantena listalla oli The Hills -realitysarjasta tuttu Brody Jenner, joka erosi taannoin Jayde Nicolesta. Saman ohjelman naiskaunotar Kristin Cavallari sijoittui neljänneksi ja elokuvatähti Jake Gyllenhaal viidenneksi.

Katso lista kuvineen tästä.

Kymmenen kuumimman sinkun joukkoon mahtuivat heidän lisäkseen myös Gyllenhaalin kanssa aiemmin seurustellut Oscar-voittaja Reese witherspoon, vaimostaan Tameka Fosterista taannoin eronnut r&b-tähti Usher, supertähti Rihanna, näyttelijä Chace Crawford, näyttelijä Kate Hudson, country-laulaja Billy Currington ja yksinhuoltaja-näyttelijä Sofia Vergara.