Kardashian rietasteli ohjelmassaan yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääasiassa muodokkaasta takapuolestaan ja realityohjelmastaan tunnetun Kim Kardashianin sisko Khloe Kardashian on mukana sisarusten yhteisessä Keeping Up With The Kardashians -realityohjelmassa. Tulevassa jaksossa hän yllättää riisumalla yläosansa paljaaksi.

Yhdysvalloissa E!-televisiokanavalla esitettävän realitysarjan jaksossa Khloe nähdään irrottelemassa rinnat paljaana hotellin hississä, mutta vielä ei ole kerrottu mistä moinen rietastelu johtuu. Katso kuva kohtauksesta tästä.

Taannoin Khloe tyrmistytti viihdemaailman ilmoitettuaan yllättäen menevänsä naimisiin koripallotähti Lamar Odomin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. People-lehden mukaan kyseessä olivat todelliset yllätyshäät, sillä lehden mukaan häävieraita oli jouduttu kutsumaan varmuuden vuoksi myös puhelimitse, sillä postitse kutsut eivät olisi enää ehtineet ajoissa perille.