Britney Spears unohti rintaliivinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears valittiin taannoin oikeutetusti viime vuosikymmenen suurimmaksi poptähdeksi, sillä hän dominoi vuosikymmenen ajan hittilistojen lisäksi myös mediajulkisuutta. Sittemmin poppari kävi todella pohjalla, mutta on onnistunut nousemaan takaisin jaloilleen.

Synkimpinä aikoinaan Britney oli otsikoissa lähes päivittäin erilaisten paljastelujensa merkeissä, eikä yksikään ruumiinosa jäänyt esittelemättä paparazzeille. Nykyisin laulaja kulkee jo hieman paremmin vaatetettuna, mutta kahden lapsen poppariäiti jättää yllättävän usein rintaliivinsä kotiin. Näin kävi myös eilen, kun Spears kuvattiin Beverly Hillsissä punaiseen mekkoon pukeutuneena. Katso tuoreet kuvat tästä.

Britney Spears seurustelee nykyisin agenttinsa Jason Trawickin kanssa. Viime sunnuntaista ystävänpäivää pari vietti hieman vähemmän romanttisesti hakemalla ruokaa McDonalds-ravintolan take away -luukulta. Tarina ei kuitenkaan kerro mitä sen jälkeen tapahtui.