Paris Hiltonin mystisesti paisuneet rinnat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei lukeudu maailman povekkaimpiin kaunottariin, mutta siitä huolimatta hän yllättää aika ajoin varsin muodokkailla esityksillä. Viihdelehdissä on jo useita kertoja aiemminkin ihmetelty Hiltonin mystisesti kasvavaa ja taas kutistuvaa rintavarustusta.

Tuorein esimerkki saatiin tällä viikolla, ja nyt vertailukohdat ovat kaiken lisäksi peräisin peräkkäisiltä päiviltä. Vielä toissapäivänä Paris Hilton ikuistettiin nauttimassa olostaan laivan kannella Rio De Janeirossa, Brasiliassa. Julkkistähden muodot olivat silloin varsin vaatimattomat. Katso kuvat tästä.

Samoihin aikoihin hänet ikuistettiin myös mainostamassa tökerösti olutta uima-asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä. Nyt Pairs Hilton on kuitenkin kuvattu Rion karnevaaleilla merkittävästi näitä kuvia suuremmassa rintavarustuksessa, mikä on suoranaista taikuutta tai erittäin toimivien push up -liivien ansiota. Katso tuoreimmat kuvat tästä ja vertaa.