Nicole ”Coco” Austin julkaisi herutuskuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla menestystä niittäneen hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea vaalea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, on viime aikoina bongattu muutaman kerran nauttimassa rantaelämästä vähissä vaatteissa.

Näyttelijä-tanssija-malli ei lukeudu paparazzien ykköskastiin, joten hänestä julkaistaan harvemmin paparazzikuvia. Neitokainen on kuitenkin ratkaissut asian julkaisemalla itse itsestään näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan. Kuvamateriaalia muodokkaasta naisesta löytyy esimerkiksi tästä, tästä, tästä ja tästä.  joissain kuvissa on mukana myös hänen räppärimiehensä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.