Renne Korppila skiniyhtyeestään: ”Olen omasta tahdostani jättänyt bändin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen X Factor -ohjelman tuomaria koskettanut skinhead-kohu on saanut tänään eräänlaisen päätöksensä, kun tuotantoyhtiö päätti että uusnatsismista syytetty realitytuomari Renne Korppila saa jatkaa tehtävissään.

FremantleMedia Finland on tutkinut Korppilan esiintymistä kohutussa punk-bändissään ja tullut MTV3-kanavan kanssa siihen tulokseen, että ohjelman teko voi jatkua normaalin tapaan.

– Renne Korppila on hoitanut työtehtävänsä X Factorissa moitteettomasti emmekä ole löytäneet syytä, miksi hän ei voisi toimia ohjelman tuomarina, FremantleMedia Finlandin toimitusjohtaja Marika Makaroff toteaa.

Kohun keskipisteenä ollut Korppila kertoi jättäneensä yhtyeen, jonka jäsenyydestä kohu sai alkunsa.

– Jatkan tuomarina työskentelyä tyytyväisin mielin. Kulunut viikko on ollut rankka. Ymmärrän nyt, että laulamiseni The Wrongdoers -bändissä voidaan nähdä negatiivisena. Tästä johtuen olen omasta tahdostani jättänyt bändin ja keskityn täysillä ohjelman tekoon, Renne Korppila totesi.