Scarlett Johansson mainostaa blondina ja hillitymmällä rintavaolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson on jättänyt elokuvaprojektit ainakin toistaiseksi taakseen, sillä hän keskittyy nyt leffojen sijaan Broadway-näytelmäänsä. Kaunottarella on parhaillaan naispääosa Arthur Miller kirjoittamassa A View From The Bridge -esityksessä.

Kiireistään huolimatta kaunotar on ehtinyt poseerata viime aikoina myös mainoskuvissa. Nyt hänet nähdään Mango-vaatemerkin kampanjan lisäksi jälleen myös Dolce & Gabbanan uuden huulipunamalliston tähtenä. Huulipunan mainostamisessa rinnat eivät ole olennaiset, joten ne on tällä kertaa jätetty hieman totuttua hillitymmiksi. Katso kuva tästä.

Äskettäin Scarlett joutui tukalaan tilanteeseen, kun hänen vastanäyttelijänsä Santino Fontana loukkaantui vain viikkoa ennen ensi-iltaa. Miespääosaa näytelmässä esittäneen tähden loukkaantuminen tapahtui vieläpä näytelmän ennakkonäytöksessä. Hänen tilalleen Rodolphon rooliin kiinnitettiin kuitenkin pikavauhdilla Morgan Spector.