Spring Break juhlitaan jälleen Rukalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteinen Spring Break -tapahtuma järjestetään jälleen Rukalla 23. – 25. huhtikuuta. Laskettelua, rinneriehaa ja festaria yhdistelevässä tapahtumassa nähdään jälleen vauhdikkaita tilanteita.

Perjantaina ulkolavalla juhlakansaa tanssittaa Kristiina Wheeler, kun lauantaina porukan saattavat juhlatuulelle suomipunkin legenda Pelle Miljoona ja energistä ja energistä pop-rockia tarjoileva Haloo Helsinki! Musiikillisen viihteen lisäksi yleisöä hauskuuttaa omalla persoonallisella esiintymisellä vuoden 2009 Talent-voittaja Motoriikka Miikka.

Ravintola Pisteessä lavalle astuu perjantaina Ruotsin lahja eurodancemusiikille, Basic Element. Lauantaina tapahtuman päätösbileissä Pisteen bilekansaa viihdyttää energisellä rock-meiningillä Disco Ensemble.

Mukana menossa ovat myös Batteryn oman B-Unit laskutiimin sekä Rukan parkkitiimin kovimmat lautailijat ja suksijat Peetu Piiroisen johdolla. He keräävät ystävänsä hyväntuuliseen skabailuun ja show-meininkiin viikonlopun ajaksi. Huippulaskijat esittelevät taitojaan muiden muassa Rukan BatteryParkissa sekä BagJump hyppypatjalla.