Supertähti Pink Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestynyt poptähti Pink lunastaa taannoin antamansa Twitter-lupauksensa ja palaa Eurooppaan ensi kesänä The Funhouse Summer Carnival -kiertueensa kera. Marraskuussa The Funhouse Tour 2009 täytti myös Helsingin Hartwall Areenan viimeistä paikkaa myöten.

Uusi kesäkiertue saapuu Helsingin Kaisaniemen puistoon keskiviikkona 21. heinäkuuta. Ulkoilmakonsertin lämmittelijäksi on valittu kotimainen PMMP.

Kaisaniemen puisto on vuosien varrella osoittanut mahdollisuutensa yhtenä Helsingin keskeisimmistä tapahtumapaikoista. Puisto sijaitsee aivan Rautatieaseman vieressä, joten konserttipaikkana se on aivan Helsingin ytimessä ja helposti saavutettavissa. Pinkin jännittävät tuotannolliset ratkaisut luovat Kaisaniemeen aivan omanlaisensa karnevaalitunnelman. Lippuja tulee myyntiin 20 000 kappaletta.