Tältä julkkiskaunottaret näyttäisivät täysin tatuoituina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni Hollywood-julkkis on tatuoinut itseensä erilaisia kuvia tai jopa useampia. Esimerkiksi Rihanna ja Megan Fox tunnetaan muiden muassa siitä, että heillä tatuointeja on lukuisia. Maskeeraajilla onkin kovastyi työtä kun heidän pysyvät piirroksensa halutaan saada piiloon esimerkiksi leffakuvauksia varten.

Nyt taiteilijat ovat kuvitelleet miltä parikymmentä naispuolista julkkistähteä näyttäisivät siinä tapauksessa, että heidän tatuointi-intonsa olisi mennyt hieman yli ja kaunottaret olisivat tatuoineet vartalonsa lähes kokonaan. Katso kuvat tästä.

Kieli poskessa tehdyissä parodiakuvissa mukana ovat myös edellä mainitut Rihanna ja Megan Fox. Heidän lisäkseen täysin tatuoituna nähdään muiden muassa Jennifer Love Hewitt, Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Halle Berry, Penelope Cruz ja Elisha Cuthbert.