Tammerfesteille huima tähtikattaus – katso esiintyjälista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest täyttää tänä kesänä jo 16 vuotta. Teini-ikäinen tapahtuma juhlii Tampereella neljän päivän ja yön ajan keskiviikosta lauantaihin 14. – 17. heinäkuuta 2010.

Kaupunkifestivaalissa tapahtumapaikkoja on jälleen yli kaksikymmensä ja esiintyjiä pitkälle yli sata. Luvassa on pääareena-keikkojen lisäksi perinteiseen tapaan niin risteilyohjelmaa kuin lastentapahtumaa ja maksuttomia nuorisokonserttejakin Frenkellin aukiolla.

Päätapahtuma-areenat ovat tänäkin vuonna Keskustorin teltta, Vuolteentori Sokos Hotel Ilveksen rannassa ja Pakkahuone. Keskustorilla esiintyvät Popeda, PMMP, Leningrad Cowboys, Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä Martti Servo & Napander. Vuolteentorilla esiintyvät Klamydia, Irina, Jenni Vartiainen, Asa, Cheek, Negative, Flinch ja The Winyls.