Isää ei päästetty tyttärensä haudalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna traagisesti kotonaan menehtynyt näyttelijätär Brittany Murphy saatettiin haudan lepoon Hollywoodin Forest Lawn -hautausmaalle, jonne hieman aiemmin haudattiin myös poptähti Michael Jackson. Hautausmaan turvatoimet ovat joskus turhankin tiukat.

Nyt Murphyn veli on raivostunut, koska hänen ja Brittanyn isää ei päästetty vierailemaan tyttärensä haudalla. Isä Angela Bertolotti aikoi vierailla haudalla maanantaina, mutta vierailu jäi lopulta yritykseksi. 

Hautausmaan henkilökunta ilmoitti, että ainoastaan perheenjäsenet saavat vierailla haudoilla. 84-vuotiaan isän nimeä ei kuitenkaan löytynyt Brittany Murphyn perheenjäsenten listalta eikä myöskään Brittanyn kuolintodistuksesta, joten häntä ei päästetty sisään alueelle. Nyt veli on nostanut asiasta metelin ja nimittää tapausta karmeaksi. Hänen mukaansa mikään ei ole niin julmaa kuin estää isältä pääsy tyttären haudalle.