Katie Price kannustaa tytärtään paljastamaan rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price, nousi viime viikolla otsikoihin meikattuaan kaksivuotiaan Princess Tiaamii -tyttärensä aikuismaisiin meikkeihin ja laittamalla hänelle lisäksi tekoripset. Tämän jälkeen Katie julkaisi tyttärensä kuvan Facebook-profiilissaan.

Nyt sama meno on jatkunut, mutta kaikeksi onneksi ainakin vielä hieman vähemmän konkreettisissa merkeissä. Povipommin suusta on kuitenkin päässyt jälleen varsin huolestuttava lausunto, sillä Britannian inhotuin julkkis haluaa tyttärensä seuraavan hänen surullisenkuuluisia jalanjälkiään.

– Kun Princess on 18 vuotias ja hän haluaa kolmossivun tytöksi, minä kannustan häntä siihen. Sanon hänelle että ”Jes, paljasta rintasi kundeille!” Katie kertoi The Sun -lehden mukaan.

Nyt brittilehdissä ihmeteelläänkin, että onko ”paljasta rintasi” korvaamassa ”mene opiskelemaan” -teesit kasvatuksessa. Tämänkin lausunnon jälkeen voidaan kuvitella lapsen isän, poptähti Peter Andren, tunnelmat. Hän on yrittänyt saada ex-vaimoaan aisoihin jo pidempään, mutta huonolla menestyksellä.