Kim Kardashian esitteli muhkeaa ahteriaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Kim Kardashian tunnetaan julkkistyrkkynä, joka tarjoaa itsestään aktiivisesti juttuja lehtiin. Hän poseeraa yleensä aktiivisesti myös paparazzeille bikineissä, mutta äskettäin lapsen saanut neitokainen ei ole hetkeen esitellyt vartaloaan julkisuudessa.

Muodokkaasta pepustaan tunnettu Kim Kardashian on nyt kuitenkin näyttäytynyt pitkästä aikaa julkisuudessa osallistuttuaan New Yorkin muotiviikkojen syksy 2010 -muotinäytökseen – tosin yleisön joukossa. Muodokas julkkistähti oli sonnustautunut vaaleanharmaaseen collegekankaiseen huppari-cocktail-asuun, joka kososti yllättävän paljon tähden takamusta. Katso kuvat tästä.

Varastetun ja sittemmin julkaistun kotipornovideonsa myötä alunperin tunnetuksi tullut Kim Kardashian avioitui vuonna 2000 The Underdogs -yhtyeen tuottajatähden kanssa. Pariskunnan erottua neljän vuoden liiton jälkeen Kim pysyi edelleen viihdelehtien otsikoissa ja hän sai viime vuonna jopa oman realitysarjansa Keeping Up with the Kardashians. Viime vuonna Kim nähtiin valkokankaalla elokuvissa Disaster Movie ja Deep in the Valley sekä lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana. Äskettäin Kim kantoi kortensa kekoon osallistumalla nyrkkeilyotteluun, jossa kerättiin varoja hyväntekeväisyyteen. Neitokainen sai siis nyrkistä, mutta onneksi hyvän asian puolesta.