Megan Fox terhakkaana ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu elokuvatähti Megan Fox on Transformers ja Jennifer’s Body -elokuviensa jälkeen jäänyt tiiviisti otsikoihin, sillä hänen taannoiset seksikkyysänestysten voittonsa tekevät hänestä miljoonien kuolaaman kaunottaren.

Nyt amerikkalainen W Magazine on julkaisut haastattelun, jossa Megan kertoo kiinnostuneensa kovasti muotimaailmasta. Sanojensa takeeksi hän poseeraa lehden samaisen numeron kannessa ja sisäsivuilla tyylikkäissä studiokuvissa useammassakin eri asukokonaisuudessa. Katso kuvat tästä.

Hänen viime päivinä kovasti kohuttu peukalonsa pysyy tällä kertaa piilossa, mutta muuten Meganin kurvikas vartalo pääsee oikeuksiinsa. Amerikkalaiset viihdelehdet ovat kiinnittäneet erityisen paljon huomiota kuvaan, jossa Fox nähdään tyköistuvassa paidassa ilman rintaliivejä.