Missi-Viivi: ”Olen järkyttynyt miten julkisuus toimii!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hallitseva Miss Suomi Viivi Pumpanen on ollut otsikoissa varsin aktiivisesti kruunaamisestaan saakka. Monien mielestä enemmän otsikoissa on kuitenkin ollut missikaunottaren siivellä hänen poikaystävänsä. Tätä asetelmaa onkin ihmetelty yleisönosastoja myöden.

Nyt Viivi Pumpanen on kommentoinut omia kokemuksiaan julkisuudesta. Missiunelman toteutumisen kääntöpuoli ei nimittäin ole ollutkaan median osalta positiivinen yllätys. Helsinkiläiskaunottaren mukaan hän osasi varautua julkisuuteen, mutta silti se on yllättänyt negatiivisesti.

– Nyt kun tuntee paremmin joitain muita julkisuuden ihmisiä, niin tuntee myötätuntoa heitä kohtaan. Olen järkyttynyt miten käytännössä tämä puoli tässä julkisuudessa toimii. Plussat ja miinukset ovat olleet tiedossani, mutta ne miinukset ovat yllättäneet enemmän, Viivi Pumpanen totesi.