Realitytähden salattu tausta paljastui – huijasi alkuperänsä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talven kohutuin realitysarja on ollut MTV-kanavan esittämä Jersey Shore, joka saa pian ensi-iltansa myös Suomessa. Katsojien keskuudessa voimakkaasti mielipiteet jakavassa ohjelmassa seurataan kahdeksan italian-amerikkalaisen nuoren aikuisen elämää. Vai seurataanko sittenkään?

Nyt on nimittäin selvinnyt, että ohjelmassa mukana oleva ja sen näkyvimpiin persooniin lukeutuva Nicole Polizzi, eli tutummin Snooki, ei olekaan lainkaan italialaistaustainen. Jo aiemmin saman sarjan toinen tähti Jenni ”J-WOWW” Farley paljasti olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen.

Fox-kanavan The Strategy Room -ohjelman haastattelussa vierailleen Farleyn mukaan Snookissa ei ole lainakaan italialaista eikä edes eurooppalaista verta, vaan Snookin sukujuuret tulevat Chilestä. Tämä tuorein paljastus asettaa koko ohjelman väen noloon tilanteeseen, sillä italian-amerikkalaisiksi itseään väittävät ökyilevät nuoret aikuiset ovat nostaneet vastalauseiden myrskyn aitojen italian-amerikkalaisten keskuudessa, sillä heidän mukaansa Jersey Shore pilaa heidän maineensa.