Tämä morsian ylittää jo hyvän maun rajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisessa hääperinteessä nähdään harvemmin kovin paljon paljasta pintaa tai suoranaista irstailua. Toki tässäkin tapauksessa poikkeus vahvistaa säännön. Nyt maailmalla on kuitenkin julkaistu kuvia morsiamesta, joka ylittänee hyvän maun rajat kirkkaasti.

Kyse ei kuitenkaan ole aidosta häätilaisuudesta, vaikka tumma kaunotar onkin pukeutunut hääjuhlista tuttuun morsiamen huntuun ja onpa hänellä kädessään peräti morsiuskimppukin. Kokonaisuudesta puuttuu kuitenkin jotain, sillä morsiamella on jalassaan ainoastaan alushousut. Katso kuvat tästä.

Kuvat ovat peräisin alusvaatemerkki Ultimon uuden mainoskampanjan kuvauksista. Kuvissa nähdään poseeraamassa mallikaunotar Nieve Jennigs. Skotlannissa ikuistetuissa otoksisa nähdäään myös morsiamen henkilökohtainen autonkuljettaja.