Tiger Woodsin piilottelu päättyy näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista vastannut golf-tähti Tiger Woods on piilotellut äärimmäisen onnistuneesti medialta koko skandaalin ajan. Jupakka sai alkunsa jo 27. marraskuuta, eikä supertähteä ole sittemmin näkynyt. Äskettäin hänen kerrottiin päässeen seksiriippuvuutensa vieroitushoidosta, ja viime viikolla hänen kerrottiin palaavan pian myös golf-areenoille.

Paluun julkisuuteen Tiger Woods tekee kuitenkin huomenna perjantaina, ja hän tekee sen näyttävästi. Woodsin taustavoimat ovat nimittäin vahvistaneet tähden verkkosivuilla, että supertähti pitää perjantaina suorana televisioitavan lehdistötilaisuuden, jossa hänen on määrä pyytää julkisesti anteeksi ja jossa hän myös valottaa tulevia suunnitelmiaan. 

Piilottelunsa aikana Wooods antoi yhden lehdistötiedotteen, jossa hän myönsi uskottomuusväitteet oikeiksi ja jossa hän pyysi anteeksi vaimoltaan, ruotsalaissyntyiseltä Elin Nordegreniltä.