Uskomattomimmat Lego-rakennelmat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalaisilta on riittänyt lahjoja lasten maailmalle satujen ja leikkikalujen myötä. Yksi maan tunnetuimmista tuotteista on kuitenkin Lego-rakennuspalikka. Niitä tuskin yksikään länsimaissa varttunut lapsi on voinut nuoruudessaan välttää. Legot kelpaavat tosin myös aikuisille.

Äskettäin ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka Top Gear -ohjelman juontaja rakennutti itselleen kokonaisen talon Legoista. Rakennuspalkikoista on toki vuosien varrella ehditty rakentaa monenlaisia muitakin näyttäviä teoksia, ja nyt amerikkalainen tekniikkablogi on koonnut listan upeimmista rakennelmista.

Top 10 -listan kärjessä komeilee Legoista tehty täysikokoinen flipperi. Toiseksi rankattiin samoista aineksista tehty ilmastointilaite ja kolmanneksi Legoista tehty toimiva laskukone. Lisäksi kymmenen kärkeen mahtuivat myös täysikokoinen Lego-Volvo, toimiva ompelukone, kamera, ja Han Solo -veistos, johon kului yhteensä 10.000 Lego-palikkaa. Katso koko lista kuvineen tästä.