Avio-onnea Morganeiden tapaan

Elokuvat · Stara.fi

Sinkkuelämää-sarjan tähti Sarah Jessica Parker ja lähinnä romanttisista komedioista tuttu Hugh Grant tähdittävät nyt – yllätys yllätys – romanttista komediaa. Avio-onnea Morganeiden tapaan tarjoaa katsojalle kuitenkin lähinnä myötähäpeää molempien tähtien puolesta ja nostaa esille kysymyksen; Miksi?

Elokuvan kertoo newyorkilaisesta avioparista, jonka avioliitto on pahasti karilla. Yhteisen lounaan jälkeen Meryl ja Paul Morgan joutuvat yllättäen murhan todistajiksi, ja murhaaja ryhtyy seuraavaksi jahtaamaan heitä. Poliisi ottaa avioparin todistajansuojeluohjelmaansa ja lennättää heidät maaseudulle piiloon. Siellä molemmat joutuvat punnitsemaan elämäänsä uudelleen.

Elokuva on malliesimerkki päälleliimatun väkinäisestä tarinasta, joka kantaa hädin tuskin alkutekstien ajan. Epäuskottavan tarinan kuljettaminen on yltiönaiivia ja se saa miettimään ainoastaan miksi kuluttaa kaksi tuntia elämästään tämän elokuvan parissa. Täysin ennalta-arvattavan käsikirjoituksen vitsit ovat enemmän kuin kuluneita ja elokuvan tähtipari on sekin muuttunut viimeistään nyt b-luokan kehäraakeiksi. Komediaa on riittämiin jo surkeassa toteutuksessa, sillä näitä halpisrainoja mahtuu kolmetoista tusinaan.

Genre: KomediaOhjaus: Marc LawrencePääosissa: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, Mary Steenburgen, Elisabeth Moss, Kim Shaw, Michael KellyEnsi-ilta: 5.2.2010Kesto: 1:45

Pisteet 1/5