Mel B esitteli karmean hiustyylinsä – mitä mieltä sinä olet tästä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Melanie Brown, eli tutummin Mel B tai Scary Spice, on niittänyt viimeisen parin vuoden aikana Yhdysvalloissa erittäin suurta menestystä julkkisrintamalla. Taannoin myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan menestyksekkäästi osallistunut neitokainen on nyt kuitenkin yllättänyt toden teolla.

Meanie Brown shokeerasi nimittäin toissapäivänä näyttäytymällä Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä uudessa hiuskuontalossaan, joka muistutti lähinnä kymmenen vuoden takaista ammattikoululaisten teinipoikien hiustyyliä. Sivuilta klaniksi ajeltu ja päästä pitkäksi jätetty kuontalo ei välttämättä ole kovinkaan todennäköinen uusi trendi. Katso kuvat tästä.

Edellisen kerran Mel B nousi otsikoihin hiustyylinsä merkeissä viime vuoden lokakuussa, kun hänet kuvattiin juontamassa Glaceau Vitamin Water -pulloveden lanseeraustilaisuutta. Samoin aikoihin hän esiintyi päivän aikana kolmessa eri iltapuvussa.