New Yorkissa kiihotutaan naapureiden seksistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan New York Magazine -lehden mukaan New Yorkin asukkaat ovat mestareita toistensa seksin äänien kuuntelemisessa. Lehden tekemän kyselyn mukaan kaksi kolmesta kaupunkilaisesta kuulee kun naapurissa harrastetaan seksiä.

Merkillepantavaa kyselyn tuloksissa oli, että juuri kukaan ei ollut valmis valittamaan häiritsevistä seksin äänistä. Erikoisinta oli puolestaan se, että viidesosa tunsi kiihottuvansa kuunnellessaan naapurien seksiä. Kahdeksan miljoonan asukkaan kaupungissa lieneekin vaikea välttää naapurien aiheuttamia elämisen ääniä. Lisäksi tulevat vielä alituisten hälytysajoneuvojen ja auton torvien äänet.

Viime viikolla julkaistiin amerikkalaisen tutkimuksen tulokset, joiden mukaan maaiman seksikkäimmäksi kappaleeksi rankattiin Olivia Newton-Johnin esittämä Physical, joka julkaistiin vuonna 1981. Kappale vietti tuolloin peräti kymmenen viikkoa Yhdysvaltojen listaykkösenä. Erikoista tässä listauksessa oli se, että siinä ei kysytty yleisön mielipidettä, vaan lista muodostettiin muiden muassa kappaleiden listasijoitusten perusteella.