Pamela Andersonin minibikinit tyrmistyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut maailman tunnetuin povipommi Pamela Anderson on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta aika ajoin hänet on nähty poseeraamassa vähissä vaatteissa. Nyt Pamela on kuitenkin ottanut niin sanotusti löysät pois.

Pamsu on nimittäin poseerannut ystävänsä Richie Richin muotinäytöksessä lähes alastomana. Povipommilla oli catwalkilla yllään ainoastaan pienenpieni hopeanhohtoinen ja läpikuultava bikinien ja uimapuvun näyttävä yhdistelmä. Katso kuvat tästä.

Taannoin huhuttiin, että Pamela Anderson olisi ollut osallistumassa brittien julkkisten Big Brother -kilpailuun, mutta ilmeisesti hänkin luopui ajatuksesta viime hetkellä monien muiden julkkistähtien tavoin. Tuorein huhu kuitenkin väittää, että Pamsu olisi ottamassa osaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun seuraavaan Yhdysvaltojen tuotantokauteen.