Olympialaisten kuumimmat kissat – missä suomalaiset?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vancouverissa parhaillaan käynissä olevissa talviolympialaisissa on tehty jo lukuisia listauksia, joissa kisojen kaunottaria on rankattu järjestykseen niin seksikkyyden kuin kauneudenkin perusteella. Suomalaiset Laura Lepistö ja Kiira Korpi ovat menestyneet tällä saralla varsin hyvin.

Nyt suosittu amerikkalaislehti COED Magazine on koonnut yhteen kisoissa tähän mennessä nähtyjä seksikkäimpiä kaunottaria. Mukana ei kuitenkaan ainakaan vielä ole yhtään suomalaista olympiaurheilijaa, mutta asian soisi korjaantuvan lähipäivinä. Katso kuvat tästä.

Varsin amerikkalaissävytteisellä listalla on luonnollisesti mukana kisojen kuumimmaksi kissaksi valittu amerikkalainen Lindsey Vonn. Hänen lisäkseen kuumimpien kisakissojen joukossa ovat muiden muassa Alissa Cziny, Michelle Roark ja Miki Ando. Katso koko lista kuvineen tästä.