Maailman seksikkäimmän skandaali kasvaa: Nyt lähti vihkisormus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestämä poptähti ja televisiojulkkis Cheryl Cole on parhaillaan Yhdysvalloissa toipumassa skandaalista, jonka hänen aviomiehensä on aiheuttanut. jalkapallotähti Ashley Cole jäi nimittäin kiinni vaimonsa pettämistä.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Cheryl muutti miehensä uskottomudesta kuultuaan välittömästi pois pariskunnan yhteisestä kodista. Nyt hän on siis lentänyt jo Atlantin taakse. Siellä kohu on kuitenkin saanut lisäväriä, sillä tuoreimpien kuvien mukaan popkaunotar on hylännyt vihkisormuksensa ja ottanut kaiken lisäksi nimettömäänsä tilalle toisen sormuksen. Cheryl Cole nähtiin tosin ilman sormustaan jo tiistain Brit Awards -gaalassa, mutta silloin tilalla ei ollut vielä toista rengasta.

Avioliiton mahdollisesta hajoamisesta ei ole vielä varmuutta, mutta monet julkkistähdet ja esimerkiksi Cherylin entiset Girls Aloud -bänditoverit ovat julkisesti suositelleet kaunottarelle avioeroa. Amerikan maaperälle saavuttuaan Cheryliä olikin lentokentällä vastassa valtaisa paparazzijoukko, mikä on osoitus siitä että hän on viimein tekemässä läpimurtoa myös rapakon takana.