Cheryl Colen aviomies kiinni seksistä topless-mallin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Henkinen veitsi popkaunotar Cheryl Colen rinnassa vääntyy päivä päivältä enemmän, ja nyt aviomies on tainnut ripotella päälle vielä suolaa. Cherylin aviomies, jalkapallotähti Ashley Cole, jäi äskettäin kiinni kännykkäseksistä toisten naisten kanssa.

Kyse oli alastonkuvien ja romanttisten tekstiviestien lähettämisestä kahdelle topless-mallille. Aikaisempien tietojen mukaan touhu olisi jäänyt vain mobiilille asteelle. Tuoreimpien väitteiden mukaan suhteisiin liittyi myös oikeaa fyysistä seksiä, jota harrastettiin esimerkiksi jalkapallojoukkueen pelimatkoilla.

Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan yksi tällainen tapaus sattui 29. lokakuuta 2008. Tuolloin Chelsea-joukkueen avustaja kuljetti nuoren naisen salaa Ashleyn huoneeseen ennen peliä. Tapaus piti pitää salassa sekä julkkisvaimolta että joukkueen johdolta.

Parhaillaan Yhdysvalloissa järkytyksestään toipumassa oleva Cheryl Cole saa päivittäin lukea uusia tuskallisia väitteitä miehensä puuhista. Tuorein paljastus seksisuhteesta on monien veikkausten mukaan viimeinen niitti parin 3,5 vuotta kestäneelle avioliitolle. Samalla vuoden 2008 uskottomuuskohu alkaa näyttää huonolta Ashleyn suhteen, sillä tähän saakka aviomies on saanut uskoteltua kohun olleen 22-vuotiaan Aimee Waltonin keksimä perätön väite.