Olympiajoukkueen lautailukaunotar alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vancouverin talviolympialaisten ympärillä on puhuttu paljon myös eri lajien seksikkäimmistä tähdistä. Päähuomion ovat yleensä varastaneet eri maiden taitoluistelukaunotaret, mutta kyllä muistakin talvilajeista löytyy näyttäviä naisia.

Yhdysvaltojen lumilautajoukkueen naistähti Gretchen Bleiler on yksi tällaisista neitokaisista, joka on ehtinyt jo poseeraamaan näyttävissä kuvissa ja muiden muassa yläosattomissa ja jopa alastomana FHM-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

28-vuotias Gretchen Bleiler on maansa selvä mitalisuosikki, sillä hän on kahminut viime vuosina lähestulkoon pelkkiä kultamitaleja niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa. Neljän vuoden takaisissa Torinon talviolympialaisissa hän jäi kuitenkin harmittavasti hopealle. Aiemmin tänä vuonna hän voitti X Games -kisoissa kultaa.