Hilary Duff kihlasi NHL-tähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Hilary Duff on viime vuosina tehnyt menestyksekästä uraa myös poptähtenä. NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa seurusteleva neitokainen on nyt virallistanut suhteensa kihlauksella.

The Business of Falling in Love -televisioelokuvaa äskettäin kuvannut Duff on nähty myös Gossip Girl -suosikkisarjassa. Eilen maailmalla uutisoitiin, että Hilary ja Edmonton Oilers -pelaaja Comrie olivat kihlautuneet viime viikonloppuna Havajilla. Pari oli seurustellut parin vuoden ajan ennen Miken kosintaa, People-lehti uutisoi.

22-vuotias Hilary Duff elää parhaillaan kiireisiä aikoja, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä uudessa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight. The Business of Falling in Love -televisioelokuva saa sekin ensi-iltansa tänä vuonna.