Kelly Osbournesta tyyli-ikoni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperheen julkkistytär Kelly Osbourne tuli alunperin tutuksi perheen suositusta realityohjelmasta. Muutama vuosi sitten neitokainen kokeili myös musiikkiuraa, joka kuitenkin kuihtui lopulta kokoon.

Kellyä ei ole koskaan luettu Hollywoodin kauneimpien naisten joukkoon, mutta viime aikoina hänen ulkoinen olemuksensa on muuttunut radikaalisti parempaan suuntaan. Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailussa mukana ollut Kelly on kisan aikana ja sen jälkeen laihtunut yli 20 kiloa ja muutenkin kohentunut ulkoisesti.

Kerroimme viime viikolla kuinka hiuksensa vaalentanut poppari muistutti julkkisjuhlissa lähinnä Paris Hiltonia, ja nyt amerikkalaiset viihdelehdet veikkaavatkin hänestä yllättäen peräti tyyli-ikonia, mitä tuskin kukaan osasi odottaa pari vuotta sitten. Katso tuore kuva Kellystä tästä.

– Herään nykyisin joka aamu ihmettelemään kuinka tämä voi olla todella mahdollista. Minä synnyin vaaleahiuksisena. Värjäsin hiukseni mustaksi kun minulla oli goottivaiheeni. Olen onnellinen siitä kuka olen nyt. En halua olla yksi niistä ihmisistä, jotka näyttävät tikkarilta, Kelly hehkutti tilannetta In Touch -lehden haastattelussa New Yorkin muotiviikoilla.