Seksikkäimmät radiojuontajat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiojuontajan ammatissa ulkoisella kauneudella ei ole juurikaan merkitystä, koska kuulijoille välittyy yleensä ainoastaan ääni. Poikkeuksen tekevät kuitenkin monimedialliset kanavat, joiden lähetyksiä voi seurata samaan aikaan myös kuvana esimerkiksi verkosta.

Radiomaailman näyttävimmät kaunottaret siirtyvät usein jossain uransa vaiheessa näköradioon, eli televisioon. Radioaaltojenkin puolelta löytyy kuitenkin runsaasti kaunottaria, joiden ulkoisia avuja ei vielä hyödynnetä muualla. Nyt amerikkalainen viihdesivusto Popcrunch on listannut peräti viisikymmentä seksikkäintä radiokaunotarta.

Listan ykköseksi, eli maailman seksikkäimmäksi radiojuontajaksi rankattiin lontoolaisen England Heart 106,2 -radion vaalea juontajakaunotar Emma B. Toiseksi seksikkäimmäksi nousi sanfranciscolaisen kanavan La Bronca ja kolmanneksi austinilaisen KVET 98,1 -radion Anne Hudson. Viiden parhaan joukkoon mahtuivat myös miamilaisen WEDR-kanavan K Foxx ja Luscious Liz. Katso koko lista tästä.