Pakkolomalla oleva Conan O’Brien tulee Suomeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Tonight Show -ohjelmansa taannoin sekavan kiistan jälkeen jättänyt televisioisäntä Conan O’Brien on syyskuuhun saakka pakkolomalla televisiosta. Itselleen rehvakkaan lomaparran eronsa jälkeen kasvattanut suosikkijuontaja kaavailee nyt lähtevänsä kiertueelle.

Amerikkalaisen Yahoo! Newsin mukaan Conan O’Brien suunnittelee lähtevänsä maailmankiertueelle, joka veisi hänet tapaamaan fanejaan ympäri maailmaa. Turnee toisi hänet samalla myös Eurooppaan. Conan nauttii erityisen suurta suosiota Suomessa, joten maamme olisi mitä todennäköisimmin mukana kiertueohjelmassa, vaikka Conan ehtikin jo käydä kylmässä Pohjolassa kuvaamassa edellistä ohjelmaansa.

Verkkojulkaisu sai nimettömänä pysyttelevältä sisäpiiriläiseltä tietoa kiertuesuunnitelmista. Niiden mukaan Conan kiertäisi ensin Yhdysvalloissa muiden muassa yliopistoja ja suuntaisi sitten Eurooppaan. O’Brienin virallinen tiedottaja ei suostunut kommentoimaan tietoja, mutta ei myöskään kiistänyt niitä. Nyt kiertueesta odotetaan virallista vahvistusta.