Subin realitysarjan tähdet tuhosivat talonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Subilla nähtävä The Hills -realitysarja seuraa muutaman nuoren aikuisen elämää Hollywoodissa Los Angelesissa. Sarja on saanut suuren suosion ja se on tehnyt samalla hahmoistaan julkkistähtiä. Nyt ohjelma on kuitenkin poikinut mehevän oikeuskiistan.

Ohjelman kulissien takana on tapahtunut enemmän kuin mitä televisioruuduiata on voitu nähdä. Nyt The Hills -tähtien asuttaman talon omistaja on nimittäin haastanut yhden asukkaan sekä tuotantoyhtiön oikeuteen talossa tehtyjen tuhojen takia. Syynä tilanteen kärjistymiseen pidetään Paris Hiltonin poikaystävänä paremmin tunnetun Doug Reinhardtin ja talon vuokraisännän riitoja.

Jupakka alkoi, kun Reinhardt haastoi vuokraisännän oikeuteen The Hills -talosta maksamiensa 21.000 dollarin vuokratakuiden takia. Dougin mukaan vuokraisäntä oli kuitenkin pimittänyt häneltä nämä rahat. Nyt vuokraisäntä on vuorostaan haastanut Dougin sekä Viacom-tuotantoyhtiön ja MTV-kanavan oikeuteen, koska talossa oli hänen mukaansa tehty tuhoja ja koska Reinhardt oli antanut kuvata asunnossa realityohjelmaa ilman asunnon omistajan lupaa.